Komunikasi karo Supplier? Supplier
zeng Mr. zeng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Zhiling technology development (guangdong) co. LTD

Kabeh
  • Kabeh
  • Title

Babagan awake dhewe

Pengembangan teknologi Zhiling (guangdong) co LTD mapan ing Kutha Dongguan, provinsi Guangdong, China. Sajrone pembangunan 20 taun, saiki perusahaan kita dikuwasani 15000 meter persegi, luwih saka 300 buruh trampil lan ngasilake mesin maju lan otomatis, ana mesin jotosan film, mesin pemotong, mesin cetak lan sapiturute. Produk utama yaiku aksesoris kertu papan game merek HENWEI "lan tas biodegradasi merek" SENGTOR ". Aksesoris kertu game boarding duwe lengen kertu, kothak dek plastik plastik lan binder, kotak dek kulit PU lan binder .Perlu digunakake kanggo nglindhungi kertu lan kertu. Kejabi, kita uga produk produk alat tulis, kayata folder plastik PP, tas organ PP, Tutup PP, buku cathetan PU, macem-macem gaya, desain modern. 100% kantong biodegradable kita digawe saka bahan alam pati PBAT + PLA + Jagung. Kantong kasebut bisa dirudhem dadi banyu lan karbon dioksida sajrone 6 wulan ing kahanan tartamtu. Pabrik kita wis sertifikat karo ISO9001: 2015 / SGS / ICTI lan kita njamin kabeh produk cocog karo standar internasional. Kita uga entuk EN13432, industri OK & kompos omah lan sertifikasi BPI kanggo kantong biodegradable. Ing dalan pangembangan lestari, produk kita bisa didol ing saindenging jagad, sopan / OEM / ODM / OBM ditampa. Muga-muga merek HENWEI lan SENGTOR dadi merek paling apik ing pasar.

Kabeh Produk

zeng

Mr. zeng

SEND INQUIRY

  • Tel:

    86--13794939898

  • Fax:

  • E-mail:

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki