Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
zeng Mr. zeng
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Zhiling technology development (guangdong) co. LTD

sadaya
  • sadaya
  • Title

Tentang Kami

Ngembangkeun téknologi zhiling (guangdong) co. LTD perenahna di Kota Dongguan, propinsi Guangdong, China. Langkung langkung pamekaran 20 taun, ayeuna perusahaan kami dijajah 15000 meter pasagi, langkung ti 300 pagawé terampil sareng ngahasilkeun mesin maju sareng otomatis, aya mesin jotosan film, mesin motong, mesin cét sareng saterasna. Produk utama nyaéta [HENWEI "asesoris kartu kostél mérek sareng" SENGTOR "kantong biodegradable merek. Asesoris kartu kaulinan kémél ngagaduhan kantong kartu, kotak dek plastik plastik sareng binder, kotak dek kulit PU sareng binder .Lami dianggo pikeun kartu panyalindungan sareng panyimpen. Salian ti éta, urang ogé produk-produk alat tulis, sapertos polder plastik, kantong organ PP, PP Panutup, buku catetan PU, gaya ragam, desain modéren. Kami kantong 100% biodegradable didamel tina bahan alam PBAT + PLA + Jagung. Kantong tiasa direndam kana cai sareng karbon dioksida lengkep dina 6 bulan dina kaayaan anu tangtu. Pabrik kami parantos diaku kalayan ISO9001: 2015 / SGS / ICTI sareng urang ngajamin sagala produk minuhan standar internasional. Kami ogé nampi EN13432, OK industri & kompos bumi sareng sertifikasi BPI pikeun kantong biodegradable. Dina cara pangwangunan sustainable, produk kami dijual di sakumna dunya, waragad / OEM / ODM / OBM tiasa ditampi. Kami ngarepkeun merek HENWEI sareng SENGTOR janten merek pangsaéna di pasar.

kabéh Produk

zeng

Mr. zeng

SEND INQUIRY

  • Tel:

    86--13794939898

  • Fax:

  • E-mail:

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan